Nekoliko saveta kako da organizujete savršenu prosidbu

Savršena prosidba je savršena samo kada je sa pravom osobom.

Ali ako već imate tu pravu osobu, učinite je srećnom tako što ćete joj sam čin prosidbe učiniti takvim, da vas nikada ne bi mogla odbiti!

Za vas smo spremili nekoliko saveta, kako da vam nikada ne kaže “Ne”.

Prsten za prosidbu iz snova

Ako želite da oborite s nogu vašu lepšu polovinu, za ovu priliku pripremite prsten koji ostavlja bez daha. Da li to bio dijamantski prsten ili prsten za prosidbu posut brilijantima, ono što je najbitnije je da se odabir zasniva na njenom uobičajenom stilu i ukusu.

Obratite pažnju na to da li je ljubitelj više zlata ili srebra. Da li bi to zlato trebalo da bude belo zlato, žuto ili roze. Ukoliko je ljubitelj bisernih ogrlica, vrlo verovatno je da bi joj se i dopala više takva vrsta prstena. Postoje različite varijante prstenja, stoga se detaljno raspitajte i pronicljivo donesite odluku.

Ovo je samo jedan od koraka ka prosidbi iz snova, ali sigurno nešto što može ostaviti najveći utisak na nju. Ipak je to nešto što će nositi do kraja života.

Idealno mesto za prosidbu

Ono što svakako ostavlja najveći utisak i sa sobom nosi najdublje i najlepše emocije u ovom jedinstvenom trenutku, jeste mesto gde ste se prvi put sreli. To naravno može biti i mesto gde ste izašli na prvi “dejt”, kao i mesto gde se desio prvi poljubac.

To naravno može biti i nešto sasvim treće, ali je bitno da ovaj trenutak bude povezan sa nekim vašim dragim i bitnim trenutkom u prošlosti. Izaberite zalazak sunca kao savršeno romantičan momenat negde na otvorenom sa pogledom na ceo grad ili čak nad horizontom.

Možete iskoristiti momenat provale oblaka, kada ćete je odvesti kao u filmskim scenama ispod mosta i iskoristiti upravo tu priliku da je zaprosite.

Savršen momenat za sudbonosno “Da”

Iako samo vi možete znati kada je trenutak za to, odnosno momenat života kada ste postali spremni za to, potrebno je tada smisliti ideju kada to uraditi.

  • Idealan trenutak može svakako biti putovanje. Tada ste oboje relaksirani, odvojeni od svakodnevnih obaveza i briga. Imate priliku da “kroz redove” saznate šta ona zaista želi i kakvi su joj planovi za budućnost. Putovanje je sigurno najlepši momenat za ovo i ovim postupkom sigurno ne možete pogrešiti.
  • Ukoliko ste kao par jako vezani za neki krug ljudi, svakako da je pravi momenat za organizovanje proslave neko porodično okupljanje, gde zajedno sa porodicom i prijateljima možete organizovati pravi spektakl. To može biti na kraju večeri gde ćete je iznenaditi grandioznim vatrometom i konfetama, koji će joj sigurno izazvati leptiriće u stomaku.
  • Ukoliko ste neko ko redovno putuje poslovno, izmislite da sledeći vikend idete na poslovni put. Kada vas isprati, iznenadite je nekoliko minuta kasnije sa iznenadnom spektakularnom prosidbom i to će na nju ostaviti jedinstven trag zauvek.

Originalan poklon – budite kreativni

Kao i uvek, sastavni deo svakog iznenađenja je i poklon. Budite kreativni i originalni. Ovo je nesvakidašnji dan, koji zahteva nesvakidašnji poklon.

Ono o čemu svaka žena sanja jeste savršeno putovanje sa svojim muškarcem. Rezervišite smeštaj u nekoj dalekoj sunčanoj zemlji, kupite avionske karte i uživajte u savršenim predelima i zalascima sunca. Učinite joj ovaj period savršenim i postarajte se da ga zapamti za ceo život.

Ono što takođe može biti dobitna varijanta, sigurno jeste neka kolekcija sa svim vašim uspomenama i dragim momentima. To može biti CD sa svim vašim pesmama. Može biti album sa vašim fotografijama, od onih najlepših sa različitih proslava, do onih spontanih sa piknika i parkova. Svakako je najbitnije da to bude specifičan poklon koji će je podsećati na sve momente i razloge zašto je volite i zašto vas voli.

Ukoliko ste izuzetno kreativna osoba, pokušajte da osmislite čitavo veče namenjeno samo za ovu jedinstvenu priliku. Izvedite je na večeru sa svećama i vinom, naravno u restoranu koji za vas ima poseban značaj. Obavestite osoblje da je to vaše specijalno veče i zamolite ih da vam daju adekvatno romantično mesto gde možete biti izolovani od gužve i galame.

Nakon večere se odvezite do hotela, gde će osoblje moći da vas uslužuje hranom i vinom. Pre svega aranžirajte sobu ružama, malim svežicama i vašim fotografijama po čitavoj sobi. Pustite pesmu koja posebno obeležava vašu ljubav i uradite poslednju stvar na ovom repertoaru.

Zaprosite je!

Sačekajte da kaže “Da” i uživajte do kraja života.

I naravno, pratite naš sajt za još korisnih i zanimljivih tekstova.