Najbolji brendovi alata na tržištu

Radnik radi

Bavite se poslom koji zahteva posedovanje kvalitetnog alata koji ćete koristiti svakodnevno ili ste jednostavno sam svoj majstor i hobi vam je da sami popravljate stvari po kući?

Koji god da je razlog iz kog želite da saznate koji su to najbolji i najkvalitetniji brendovi alata na tržištu, te koji od njih treba nabaviti, ovaj tekst će vam umnogome pomoći da se snađete i odgovoriće na sva vaša pitanja.

Nezavisno od toga da li vam treba čitav komplet ili samo poneki komad alata, krucijalno je da obratite pažnju na njegov kvalitet, kako biste znali da ste svoj novac uložili baš tamo gde treba. Zato smo odlučili da vam pomognemo i umesto vas pronađemo koje su to najbolje opcije.

Ukoliko želite da saznate koje marke alata preporučujemo i koje od njih su najkvalitetnije, pročitajte nastavak našeg teksta.

#1 Bosch – nemački brend električnih, akumulatorskih i baštenskih alata

Predstavljavmo vam poznati nemački brend koji nudi širok asortiman električnih, akumulatorskih i baštenskih alata i pribora koji su uglavnom proizvedeni u Maleziji, Tajvanu, Kini, Meksiku i nekim delovima Evrope. Ukoliko ste zainteresovani za Bosch Srbija je pravo mesto za kupovinu alata ovog brenda. Lako ćete pronaći ovaj brend u kvalitetno opremljenim prodavnicama alata, ali i online shop-ovima, pa ne morate ni napuštati fotelju!

Među najpopularnijim električnim alatima koje Bosch nudi, nalaze se električne bušilice, brusilice, ubodne testere i slično. Pored električnih alata, oni nude i veliki izbor alata za baštu, a samo neki od njih su: makaze za travu, kosilice za travu, lančane testere i slično.

Zato, ako vam je potreban alat s odličnim performansama usled sjajnog kvaliteta, Bosch može nesumnjivo da bude među vašim prvim izborima. S obzirom na jako veliku ponudu koju nudi Bosch firma, alati mogu biti i savršen poklon koji možete nekome dati uz lepo napisanu rođendansku čestitku, čestitke za venčanje i slično.

Verujemo da će se vaši prijatelji obradovati dobijanju nekog kvalitetnog i korisnog proizovda, koji može da predstavlja savšren poklon za useljenje ili venčanje.

#2 Makita – najpoznatiji japanski proizvođač električnih alata

Davne 1915. godine osnovana je kompanija Makita koja se tada bavila proizvodnjom i prodajom električnih motora. Međutim, ona 1959. kreće s proizvodnjom električnih alata, dok 1969. dolazi do proizvodnje svoje prve akumulatorske bušilice koja je bila na punjenje.

1981. godine dolazi do nastanka prvih pneumatksih alata ovog brenda. Danas ova je frima predstavljena u više od 40 zemalja sveta, prolazi kroz jako strogu kontrolu kvaliteta i među najvećim je liderima u inovacijama.

BIlo da ste pravi profesionalac ili ste tek započeli sa svojim hobijem, Makita je savršen izbor brenda za vas, s obzirom na svoju zaista široku ponudu u kojoj svako može da nađe upravo onaj proizvod koji mu odgovara. Sa preko 100 godina dugom tradicijom, savršenim kvalitetom izrade i performansama koje zadivljuju, Makita se pozicionira veoma visoko, među najpoštovanije marke ikada.

Ručni alat

#3 DeWalt – najpoznatiji brend alata za obradu drveta

Formiranje danas jako poznate kompanije – DeWalt, desilo se 1924. godine u Pensilvaniji. Samo decenija joj je bila potrebna za postizanje sjajnih rezultata, od kojih je najveći bio jako kvalitetna proizvodnja alata za obradu drveta.

Svi koji se barem donekle razumeju u obradu drveta čuli su za ovaj brend i upoznati su sa njegovim kvalitetnim proizvodima. Zato, ukoliko poznajete nekoga ko se bavi obradom drveta ili mu je jednostavno pravljenje raznih oblika od drveta zanimljiv hobi, neki DeWaltov proizvod bi mogao da predstavlja zaista unikatan poklon za njih.

1992. godine ova kompanija kreće da se bavi proizvodnjom električnih uređaja, a 1994. i aku alata. Nešto kasnije DeWalt kreće sa širenjem svog biznisa i na internacinalno tržište, te tražnja za njihovim alatima postaje sve veća.

#4 Milwaukee – osnivač prve lagane bušilice

Čovek imena A.F. Silbert osnovao je brend Milwaukee još 1924. godine iz razloga što je pretpostavio da će konrketan model bušilice moći da dostigne veoma visok nivo popularnosti. Tako je i bilo.

Početkom 20. veka nastala je prva lagana bušilica koja se mogla koristiti jednom rukom u toku rada. Nosila je naziv Hole-Shooter i smatrana je prvim proizvodom ove danas jako poznate kompanije.

Ukoliko vam je potreban alat koji ćete kao profesionalci koristiti svakodnevno ili možda želite varijante koje su za početnike, sve navedeno možete naći upravo u sklopu ovog brenda. Oni u svojoj ponudi imaju alat koji je pogodan kako za one koji godinama obavljaju posao majstora, tako i za one koji tek kreću u majstorske vode.

Ovo je bio spisak najboljih i najkvalitetnijih brendova alata za kuću, radionicu ili za obavljanje profesionalnog rada. Nadamo se da smo uspeli da vam približimo neke od razloga iz kojih treba da nabavite proizvode upravo ovih kompanija. Koji god od gore navedenih brendova budete izabrali, sigurni smo da ćete biti prezadovoljni.

Želimo vam srećan rad!