Kreativne ideje za poklon za 8.mart – Ideje koje pokazuju koliko su žene u vašem životu bitne

Poklanjanje darova je odličan način da iskažete da vam je do nekoga stalo, da želite da pokažete da vam je u životu bitan i da se zahvalite zbog toga. Savršena prilika za tako nešto je i 8.mart – Međunarodni dan žena.

Obeležava se kao uspomena na 1908.godinu kada je 15.000 žena u Njujorku krenulo u štrajk tražeći bolje radne uslove, jednake plate, pravo glasa i bolji položaj u društvu. Kasnije je ovaj događaj uzet kao Međunarodni dan žena i uz njega se vezuje i običaj darivanja dama.

Ipak, odabir poklona nije uvek lak, a svako traži originalne i univerzalne opcije, one koje će savršeno odgovarati svakoj dami, svakom uzrastu i učiniti da se one osećaju posebno i cenjeno.

Bliži nam se ovaj praznik, spremili smo nekoliko predloga za vas pa vam predlažemo da razmislite o opcijama i onda donesete svoju odluku o kupovini.

Ženski parfem kao pažljiv i ličan poklon za 8. mart

Jedan od najoriginalnijih poklona za 8. mart su ženski parfemi. Iako se to ne čini tako, vi ne poklanjate bočicu, već miris koji prija čulima, izaziva emocije i čini da se ta dama oseća lepše.

Nije jednostavno odabrati odgovarajuću mirisnu notu, ali su mogućnosti različite…od voćnih, cvetnih, zemljanih, drvenasti…jedan će vas asocirati na osobu kojoj poklanjate i sigurno je da će se dopasti i njoj kao draga uspomena i dar koji ne očekuje.

Svaki put kada ga nanese ona ne nosi samo ženski parfem već i asocijaciju na osobu koja ga je poklonila, možda čak i na neke zajedničke uspomene i koliko je nekome bila važna pa da se potrudi i da kupi ovako jedinstven poklon.

Parfem možete pokloniti mami, baki, učiteljici, prijateljici, koleginici, supruzi, devojci… Razmislite o najboljoj mirisnoj noti i imate savršen poklon za svaku damu u vašem životu.

Zanimljiv nakit za zanimljive dame

Minđuše, ogrlice, narukvice, prstenje i sat mogu da budu zaista prigodan poklon za 8. mart. Mogu se čak i kombinovati uz parfem za žene ako želite da zaista oduševite osobu kojoj poklanjate pažnju.

Zlato, srebro, bižuterija…na vama je izbor i na vašem raspoloživom budžetu. Od toga je mnogo važnije da se pokaže ukus i stil pa da se odaberu komadi koji će odgovarati ženi kojoj se to poklanja.

I ovo je poklon koji će ostati i kao draga uspomena i sećanje na vašu pažnju, a može se uklopiti i sa drugim darovima i nešto je što svaka dama želi.

Cveće i slatkiši za sopstveni užitak

Cveće i bombonjera su nešto što je klasika, ali nikada ne izlazi iz mode. Ono što je sigurno, svaka dama voli slatkiše i cveće i izmamiće osmeh na lice.

Popularni su i boks paketi sa medvedićima, slatkim paketima i kombinacijom sa cvećem. Ideje su brojne, a čak je i jedan cvet dovoljan pa da se iskaže pažnja i privrženost ženskom polu.

Ovakav poklon je dostupan sigurno svima jer ne košta puno, a može se uklopiti i uz nakit i uz ženske parfeme, kombinacije su poželjne i mogu omogućiti još ličnije kombinovanje darova pa da na najbolji način obezbedi poklon za dragu osobu.

Razmislite i o saksijskom cveću koje će ostati za uspomenu, biće savršen za dekor u prostoru i uspomena na ovaj 8.mart. slično je i sa cvetnicama koje su prvi vesnici proleća, a sada se sade napolju kao što su ljubičice i jagorčevina, pa je i takav poklon dobra ideja, kao uspomena i savršen dar.

Putovanje ili večera za vašu damu

Uvek možete i da izaberete nešto ekstravagantno pa da za 8.mart organizujete putovanje ili večeru. Ceo događaj možete da upotpunite sa prigodnim poklonom, odgovarajućim parfemom za dame, cvećem, a i nakit može biti dobar izbor. Nema te dame koja ne bi uživala u ovakvom poklonu.

Praznik se bliži pa bi rezervacije trebalo uraditi što pre, a uvek vam ostaje i skromnija varijanta koja će uvek biti prihvatljiva i nikada nije kliše.

Pokloni se ne daruju samo 8.marta, svaki dan je idealan za ovakvo darivanje. Svaka dama voli makar sitnice, ali je pažnja ono što se ceni. Naše ideje su savršene i za rođendane, godišnjice, jubileje i mnoge druge povode u kojima želite da obeležite datum i obradujete dragu žensku osobu. Možete ih kupiti i onako, bez povoda, a ti su pokloni najdraži.

Bilo da birate nakit, putovanje, organizujete večeru ili ženski parfem…ostavićete lični pečat i klasičan poklon učiniti ličnim, intimnim odabirom da bi pokazali koliko vam neka osoba znači.

Mogućnosti su brojne, a svaki poklon kupljen od srca je onaj pravi i usrećiće osobu kojoj poklanjate.