Najlepše čestitke za veridbu

Mlda i mladoženja verenički prsten

Čestitke za veridbu su najprikladniji način da budućim mladencima čestitate ovaj važan događaj i poželite im puno sreće u predstojećem periodu i pripremama za zajednički život.

Bez obzira na to da li oni organizuju veliku proslavu svoje veridbe ili slave samo sa malim krugom najbližih ljudi, u oba slučaja je važno da im adekvatno čestitate. Čestitku možete poslati u vidu poruke ili je ispisati na kartici koji ćete im dati pri uručivanju poklona za veridbu.

Ukoliko želite da pomognete mladencima u organizaciji venčanja, posetite sajt wedluxe.rs gde ćete pronaći najlepše sale za venčanje, a ukoliko vam je potrebna pomoć u osmišljavanju najbolje čestitke za veridbu, nastavite sa čitanjem ovog teksta i pogledajte naše predloge.

Univerzalne čestitke za veridbu sa kojima ne možete pogrešiti

Univerzalne čestitke su klasične poruke koje možete uputiti verenicima kako bi im čestitali veridbu. Ove poruke su već viđene i koristi ih veliki broj ljudi, međutim, uvek je lepo čuti neku mudru reč kojom će im se poželeti sreća. Ovo su neke od najlepših univerzalnih čestitki koje možete uručiti budućim mladencima.

“Dragi moji, od srca vam želim da svoju ljubav svakodnevno sa uspehom raspoređujete na deliće beskonačne sreće. Čuvajte jedno drugo, neka vaš život bude prepun osmeha i najlepših trenutaka. Srećno!”

“Kada pronađete onoga ko je vaša bolja polovina, onda život možete da nazovete svojom bajkom! Budite srećni jer ste pronašli jedno drugo i neka vam ljubav i sreća budu i san i java! Srećna veridba!”

“Neka vaš život počne kao najlepša avantura, koju ćete svakim danom do kraja života da proživljavate i otkrivate zajedno. Srećna veridba, neka je sve po vašoj volji i želji!”

“Želim vam da svoju ljubav delite na svaki dan beskonačne sreće koja vas očekuje! Ne žurite nikuda i čuvajte jedno drugom sreću i osmehe, jer ste sada jedno srce u dva tela! Srećna veridba, srećna budućnost i najbolji dani koji dolaze!”

“Vaša potraga za blagom je sada završena, jer ste napokon našli jedno drugo! Čuvajte ljubomorno svoj mir i sreću, držite se jedno za drugo i kada su vetrovi i kada su oluje, jer ćete tada shvatiti koliko je važno obećanje koje ste jedno drugome dali! Srećna veridba i sve najbolje u daljem zajedničkom putovanju!”

“Volite se danas više nego što ste se voleli juče, a manje nego što ćete da se volite sutra! Živite srećno, jedno za drugo, neka svet bude vaše mesto za sreću, jer je sada sreća čitav vaš svet! Srećno i uspešno u daljem životu, veridba je samo početak lepog putovanja na koje ste krenuli zajedno! Da su vam svi putevi prohodni a ciljevi dostižni!”

Prsten prosidba

Šaljive čestitke za veridbu – čestitajte mladencima na duhovit način

Bilo da je u pitanju veridba brata, sestre ili najboljeg prijatelja, oni već znaju da im vi želite sve najbolje. 

Zašto se onda ne bi našalili malo?

Duhovite čestitke za veridbu nasmejaće buduće mladence i izdvojiće se u moru istih. Na taj način oni će je zapamtiti i prepričavati kao jednu od uspomena sa proslave veridbe. Ovo su naši predlozi, a vi ih možete izmeniti u skladu sa vašim ukusom.

“Čestitam što zvanično stičete pravo da volite i dosađujete svom partneru do kraja života! Srećno!”

“Dakle, vidim da ste ozbiljni! Čestitam!”

“Samo da kažem sledeće: brak je veza u kojoj je jedna osoba uvek u pravu, a druga je muž! Srećna veridba!”

“Biti u braku je isto kao imati najboljeg prijatelja koji ne pamti ništa što kažes. Želimo Vam da se puno slušate! Srećna veridba!”

“Biti u braku je slično kao i svaki drugi posao, puno će vam pomoći ako vam se zaista sviđa šef! Srećna veridba dragi naši!”

“Čestitamo vam jer konačno ste uspeli da pronađete tu osobu koju želite da nervirate do kraja svog života.”

“Veridba je kao knjiga, koja nema ni jednu ispisanu stranu,
A na koju će vrlo brzo svi zajednički dugovi da stanu,
I treba da se radujete jer ćete otkriti šta su čekovi,
Pa i što će vam da svadbu otplatite, praktično trebati vekovi!
Srećna veridba i da se veselimo, pa da uskoro i svadbu proslavimo!”

“Neka se samo sreća broji, a ne sve vaše nove bore,
Sada kada ste vereni i uskoro i u braku, dobićete dete pa sa njim na more,
Slušaćete stalno iste izgovore zašto ne može novi auto ili nova sudo-mašina,
Ali neka ne brinite unapred, važno je da uvek ljubavi ima!”

Kratke čestitke za veridbu – kratko i slatko

Čestitke za veridbu ne moraju biti duge i spektakularne, najvažnije je imati iskrenu i dobru nameru. Nekada vašu sreću i osećanja možete iskazati u svega nekoliko reči, a verenici će u potpunosti shvatiti i ceniti vašu poruku.

Ovo su neke od čestitki koje možete iskoristiti.

“Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste je već srećni! Srećna veridba!”

“Sreća je mala, obična i neupadljiva, i mnogi ne umeju da je vide! Srećna veridba i najlepše želje od srca!”

“Čestitamo veridbu. Vi ste savršeni jedno za drugo i jedva čekam da vidimo kako vaša veza prerasta u jednu prelepu porodicu!”

“Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.”

Nadamo se da smo vam pomogli u osmišljavanju ćestitke za veridbu dragih osoba i da ćete među redovima ovog teksta naći onu pravu. Ukoliko su vam se naši predlozi dopali, pogledajte i najlepše čestitke za rođendan