Koji su najbolji tretmani za lice?

Kozmetičke ordinacije nude različite tretmane lica u zavisnosti od zahteva koje koža nameće. Anti-age metode, tretmani nepravilnosti i problematične kože, čišćenje, hidratacija, piling… su samo neki postupci koji se mogu primeniti tako da se obnovi površinski sloj kože, vrati mu jedrina i elastičnost, a svi problemi ublaže ili otklone.

Ipak, svako lice je jedinstveno pa i koža zahteva tačno određenu kombinaciju postupaka da bi se ostvarila korist, bez loših rezultata koji su kod nestručnih osoba itekako mogući.

Koji tretmani postoje i od čega zavisi njihov rezultat? kako da koža bude pravilno negovana i izgleda savršeno u svakom životnom dobu?

Nastavite sa čitanjem i saznajte kako da dođete do najboljih rezultata uz pravilan izbor tretmana za lice.

Pregled kože i postavljanje dijagnoze je prvi korak ka najboljim kozmetičkim rezultatima

Da bi se postigli željeni rezultati morate pronaći ordinaciju koja pravilno izvodi sve korake u sprovođenju „beauty“ tretmana, a svakako prvi od njih je pregled od strane stručnjaka koji će da prepozna sve nepravilnosti i donese odluku kako ih lečiti. Beograd ima najveći broj salona i stručnih lekara, ali treba izabrati one sa iskustvom, one koji koriste najbolje materijale, savremene postupke, ali i znanje da ih primeni.

Estetski tretmani imaju različite načine postizanja rezultata ina različite načine deluju na kožu. Neki su preporučljivi već posle 30.godine, a neki su bolji za zrelu kožu, neki se preporučuju zimi, neki tokom toplih dana, neki imaju duži, neki kraći efekat…

Upravo su ovo važne odluke koje lekar mora doneti i pacijentu obrazložiti najbolji put za izvođenje estetskih korekcija u konkretnom slučaju. Samo tako se stvaraju najbolji preduslovi za postizanje najboljih rezultata i njihovo najduže delovanje.

Koji su najtraženiji i najbolji tretmani lica u Beogradu?

Najbolji tretmani lica započinju sa dubinskim čišćenjem lica, pilingom pa je važno da ako se odabere ordinacija koja sprovodi sve korake pravilno sa ciljem najboljeg delovanja na kožu lica i stvaranje najboljih efekata estetske intervencije.

Prilikom odabira ordinacija za tretmane lica Beograd nudi neke od najboljih tretmana, a oni najčešće uključuju hijaluron, botoks i PRP tretman. Tako je jer prosto oni imaju višestruko dobro dejstvo na kožu, dubinski je hrane, a ujedno i ispravljaju nepravilnosti. Pogodni su i za mlađe i za starije osobe, bezbedni i donose dugoročno dobre rezultate.

  • Hijaluronski tretmani za lice

Hijaluron koji se koristi u intervencijama je visokokoncentrovan i najsličniji prirodnom hijaluronu u koži, a on je zadužen za čuvanje vode u epidermu i hidrataciju kože. Zato je ovo osnov za mnoge postupke koji su bezbedni i imaju dobar efekat.

Hijaluronski filer su ambulantna, bezbolna procedura kod koje se u površinski sloj kože ubrizgava hijaluron koji služi za popunjavanje bora, korekciju nekih delova na licu ili njegovo osvežavanje uz pomoć biorevitalizacije.

Lekari koriste hijaluron različite koncentracije pa se postižu najbolji rezultati za svaki zahtev. Hijaluron se postepeno razgrađuje, a kada dejstvo prođe procedura se ponavlja.

  • Botoks lica

Svakako da se u renomiranim Beogradskim ordinacijama može dobiti i usluga popunjavanja bora uz pomoć Botulinskog toksina. Reč je o maloj i bezbednoj količini otrova koji se ubrizgava u mišić pa on određen period ne pravi kontrakcije i tako daje koži vreme da se oporavi i popuni bore.

Iako se koristi svuda, najbolje rezultate daje na gornjoj trećini lica i dubokim borama oko usana. Zaista je važno da je lekar stručan jer je to preduslov da se odabere pravo mesto ubrizgavanja pa da se dobije pravi efekat.

  • Mezoterapija lica

Ako vam trebaju odlični tretmani za lice Beograd i ordinacije će vam ponuditi i mezoterapiju, varijantu koja služi za dubinsku ishranu kože i otklanjanje nedostataka.

Reč je o još jednom ambulantnom postupku ubrizgavanja hijalurona koji je obogaćen aminokiselinama, vitaminima, mineralima pa se koža dubinski hrani i podstiče na obnavljanje.

  • PRP tretman – vampirski tretman

Apsolutni hit među tretmanima koji daju odlične rezultate jeste PRP tretman koji uz pomoć sopstvene krvne plazme donosi odlične rezultate kako u podmlađivanju tako i u uklanjanju nedostataka koje koža ima.

Ovako se sužavaju pore, uklanjaju ili ublažavaju pege i fleke, ali i popunjavaju čak i najdublje bore.

Tretman je bezbedan i zaista donosi najmanji rizik od alergijskih reakcija jer se ubrizgava sopstveni sastojak iz krvi, a krv se uzima neposredno pre tretmana i tada se izdvaja krvna plazma pa je opet važno da ceo postupak izvodi stručno lice u opremljenoj i renomiranoj estetskoj ordinaciji.

I on je bezbedan, bezbolan i odmah daje rezultate i daje duge efekte na sve probleme.

Negujte kožu na pravi način i započnite sa kozmetičkim tretmanima na vreme jer ćete odložiti pojavu promena i usporiti njihovo širenje. Lice će vam vratiti blistavim izgledom, jedrinom i sa manje promena koje neminovno nastaju starenjem.

Izaberite ordinaciju sa iskustvom i dobrim rezultatima, Beograd je centar rekonstruktivne i estetske medicine i svakako da je ovde mesto gde radi najveći broj svetski priznatih stručnjaka sa odličnim rezultatima.

Zakažite pregled ili pošaljite sliku pa da vam lekari daju pravi savet oko odabira najboljih tretmana u vašem slučaju.