Idealna mesta za novogodišnji izlazak u Beogradu

Zdravica novogodišnja

Beograd postaje apsolutni centar zbivanja nekoliko dana uoči dočeka Nove godine i to ne samo za našu zemlju, već i za ceo region.

Pitanje je zašto se i po čemu izdvaja u odnosu na sve ostale gradove u okruženju, ali i postaje sve češći odabir turista širom Evrope i sveta?

Odgovor je veoma jasan.

Široka ponuda mesta za doček Nove godine pruža svim posetiocima mogućnost da pronađu nešto baš prema sopstvenom ukusu.

Bilo da ste ljubitelj kafanskog, svečanog, klupskog ili nekog drugog tipa provoda, Beograd će vas spremno dočekati i imati kako da odgovori na sve vaše zahteve.

Zbog toga smo u nastavku izdvojili tipska mesta za izlazak uoči Nove godine koja se prema željama turista i stanovnika, ali i kvalitetu ponude izdvajaju.

Svečani doček Nove godine na visokom nivou

Beograd je lokacija koja po pitanju svečanog dočeka Nove godine zaista ima šta da ponudi. Ovde se podrazumevaju svečane sale za organizaciju raznih poslovnih i drugih događaja, hotelski objekti i njihovi restorani, kao i prostori sličnog karaktera.

Hotelski smeštaj se po ovom pitanju posebno izdvaja, zato što će usluga, dekoracija i ponuda pića i hrane biti na vrhunskom nivou.

Ukoliko se odlučite da mesto proslave za vas i vaše prijatelje bude Crowne Plaza Nova godina koja predstoji će vam definitivno biti nezaboravna. Ovakvi i slični prostori za organizaciju proslava pružiće vam sve ono o čemu ste sanjali da će vam biti potrebno za doček Nove godine.

Uz vrhunsku uslugu slede i cene koje promašaju budžet za proslave nekog drugog tipa, ali ćete se za novac koji odvojite osećati kao nikada do sada.

Posluženje u vidu ekskluzivne hrane i pića, fenomenalan ambijent, popularni pevači, jesu samo jedan deo kompletnog ugođaja koji svečana mesta za doček Nove godine u Beogradu pružaju.

Sa druge strane, i od vas se nezvanično očekuje da budete na nivou, pa se ovde podrazumeva da ćete se ponašati i u skladu sa celim ambijentom.

Klupski doček Nove godine za ludu zabavu do ranih jutarnjih sati

Beograd je poznat po noćnom provodu tokom čitave godine, dok svoji pik doživljava za vreme leta i tokom novogodišnjih praznika.

Beogradski klubovi su jedan od razloga zbog čega je prestonica Srbije pozicionirana kao jedan od centara za kvalitetnu zabavu i odabir lokacije za putovanja. Ovde ćete pronaći sve što što vam je potrebno po pitanju kvalitetnog provoda.

Ponuda klubova u Beogradu je zaista odlična, dok se mesta za doček Nove godine međusobono takmiče u tome ko će biti bolji domaćin. Gostovanje najpopoluarnijih pevača i dj-eva pružaju vam mogućnost da odaberete žanr muzike koji po vašem ukusu najviše priliči događaju kao što je doček Nove godine.

Klubovi prepuni mladih i lepih ljudi, odlična atmosfera, kvalitetna ponuda pića, vrhunsko ozvučenje zaduženi su da kompletan ugođaj podignu na viši nivo.

Nema razloga da posebno navodimo klubove i ističemo njihovu ponudu, kada to veoma jednostavno i sami možete uraditi.

Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite vrhunski provod za svoju ekipu!

Vatromet

Kafanski doček Nove godine za prave boeme

Vreme Novogodišnjih praznika u Beogradu odiše posebnom atmosferom, toplim duhom i tradicionalnim gostoprimstvom za sve.

Ukoliko je to ono što želite i od dočeka Nove godine, preporuka za vaš izlazak jeste da obiđete neku od čuvenih beogradskih kafana. Idealna opcija jeste Skadarlijska ulica prepuna kafana na kojima se izgradio boemski život i duh grada Beograda.

Iako su sada već poprimile i neke komercijalne odlike, i dalje su ova mesta održala određeni stepen autentičnosti koja privlači starosedeoce i sve turiste. Naravno, pored Skadarlije, tu su i mnoge druge kafane koje vas takođe neće razočarati.

Šta više, bićete odušeljeni domaćim specijalitetima, pićima i odličnim odabirom muzike tamburaša.

Underground žurke za doček Nove godine su sve popularnije

Iako su i dalje održale naziv underground u svakodnevnom razgovoru, žurke sa elektronskom muzikom u velikim halama i hangarima zapravo su sve popularnije među širokim narodnim masama.

Beograd je sada već tradicionalno mesto gostovanja dj-eva sa svetske elektro scene. Za doček Nove godine takođe možete slušati njihovu muziku na odabranim lokacijama i odlično se provesti.

Žanr muzike koji je u ekspanziji, mnogi mladi biraju kao glavni vid zabave na svakodnevnom nivou, slušajući je na poslu, tokom treninga i kod kuće. Otuda je ušla u krv i srodila se sa ubrzanom svakodevnicom, te je i potražnja za ovim tipom provoda sve veća.

Dočekajte Novu godinu u opuštenoj atmosferi nekog od beogradskih pabova

Nova godina i sve oko nje se može protučamiti i na drugačiji način, provod ne mora biti jedina svrha ovog praznika, a možda je idealan trenutak da promislimo i o nekim drugim stvarima, napravimo preseke, vidimo se sa ljudima i tome slično.

Ukoliko niste preterani ljubitelj provoda bilo kog tipa, već više preferirate uživanje sa prijateljima i razgovor uz omiljeno piće, beogradski pabovi odlično su mesto za vas.

Oni su takođe sjajni domaćini za doček Nove godine, dok ćete pored mirnog provoda moći da uživate u laganoj muzici.

Takođe, pabovi često organizuju i dnevne proslave uoči Nove godine, tako da svoj provod možete započeti ovde i nastaviti ga dalje u noć prema svom izboru!

Nadamo se da smo vam dali dovoljno predloga po pitanju ponude provoda za doček Nove godine i da ćete lako pronaći mesto koje odgovara vašem ukusu. Srećno!