Радио Беседа уживо

Актуелно Емисије
Одложено слушање
Архива

Привредник

ПОЧЕТНА СТРАНА
» Привредници - Драган Драгић (5.део)
» Милена Бига: Продукција „Нинамедија”
» „MULTI-TARTE” – Игор Ивић
» Ресторан Узбекистанске кухиње "П love" у Новом Саду
» Никола Иванчевић - Smart Cat Company
» Емил Ранковић – Дрвено посуђе
» Марко Зрнић - чамци „Pannon Boats”
» Младен Миљковић - „Буби Грил”
» АД ПД „Камендин”, Сириг
» Привредници - Драган Драгић (4.део)
» Привредници - Драган Драгић (1.део)
» Привредници - Драган Драгић (2.део)
» Привредници - Драган Драгић (3.део)

Милена Бига: Продукција „Нинамедија”

Разлог зашто постојимо и радимо јесте да Вам пружимо најквалитетнију могућу основу и подршку за Ваше PR, маркетиншке и продајне стратегије. Радећи на томе, за ових 17 година Нинамедиа је постала апсолутни лидер у области праћења и анализе медијског садржаја у Србији. Своје пословање организујемо тако да у сваком моменту можемо да изађемо у сусрет захтевима наших клијената. Зато смо Вам доступни 24 сата дневно, 365 дана у години.
Основни производ Нинамедије и оно по чему смо најпрепознатљивији јесте медијски клипинг и анализа медијских садржаја. У просечном дану испоручимо нашим корисницима око 20 000 обрађених прилога. Пратимо и анализирамо садржаје из неколико хиљада штампаних, електронских и интернет медија, укључујући и коментаре Ваших циљних група на друштвеним мрежама, форумима и блоговима. Свако јутро кад стигну на посао, наши клијенти затекну обрађене и изанализиране садржаје, по жељи и специјализоване извештаје, чиме добијају реалну слику о томе како их њихове циљне групе и шира јавност виде. Све ово, по потреби, пружамо им и у реалном времену. Тако наши клијенти стичу значајну конкурентску предност у односу на оне који своје пословање базирају на претпоставкама јер могу да граде и спроводе своје ПР, маркетиншке и продајне стратегије на реалној основи.
У прилог чињеници да Нинамедиа служи својој сврси иде и податак да данас у укупном тржишту клипинг услуга у Србији имамо учешће од 70%, а на нашој референтној листи налазе се најуспешније велике и мале компаније, институције и организације, као и јавне личности и медијске звезде.


Радио Православне Епархије бачке
Змај Јовина 4, Нови Сад 21000
Телефон: +381 21 402 403,
Tел/факс: +381 21 53 98 97
Мобилни телефон: +381 66 888 20 50
info@beseda.rs
www.beseda.rs