Објављено: Чет, феб 16th, 2017

ЕВЕЛИН БЕРЕЗОВСКИ И ОРКЕСТАР МАКРИС У НЕДЕЉУ У СИНАГОГИ

 

Поштовани љубитељи класичне музике,

Улазимо у трећу годину од оснивања Новом симфонијског оркестра „Макрис“ (2015. године). Тим поводом, желимо да вас позовемо на свечани концерт који ће бити одржан у Београду 18. фебруара (субота) на Коларцу као и у Новом Саду 19. фебруара (недеља) у Синагоги, а на коме ћемо представити ексклузиван програм уз пијанисткињу из Русије ЕВЕЛИН БЕРЕЗОВСКИ, ћерку славног пијанисте.

Под називом „Виртуозно и бриљантно!“ овај концерт ће представити музику која својим звуком, виртуозношћу и бриљантношћу плени пажњу публике свих генерација. Евелин Березовски извешће РАХМАЊИНОВ познати КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ БР. 3 у д-молу, а Нови симфонијски оркестар „Макрис“ представиће дела Кабалевског, Хачатурјана, Паганинија, Макриса и других. Диригент  је  Предраг Госта.

Овај концерт обећава да засени сва остала музичка и културна дешавања ове недеље, и то уз веома приступачне цене карата од само 300 и 500 дин. Као и раније, Нови симфонијски оркестар „Макрис“ захваљујући потпори „Макрис“ Фондације своје програме жели да подели са својом цењеном публиком на што бољи начин, те све своје концерте планира да понуди по приступачним односно промотивним ценама. Карте можете купити и резервисати у Музичкој омладини Новог Сада  и два сата пре почетка концерта у недељу  у Синагоги.

Добродошли!