Објављено: Уто, јун 20th, 2017

АМБУЛАНТА У ЧУРУГУ ДОБИЛА НОВО ВОЗИЛО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Испред амбуланте у Чуругу, 19. јуна 2017. године, свечано су уручени кључеви новог возила које ће ова амбуланта користити у обављању свакодневних послова. Уручењу кључева присуствовали су Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина Карађорђевић, г. Чедомир Божић, председник општине Жабаљ, г. Радован Чолић, председник Скупштине општине, господин Зоран Ћурчин и др Душан Благојевић, директор Дома здравља  Жабаљ.

У свом обраћању, господин Божић је изразио захвалност донаторима и присутним грађанима, истакавши да је лепо знати да и даље има хуманих и племенитих људи који нису заборавили на родни крај, иако живе и раде далеко од свог родног места. Уверен сам да ће овај племенит гест Зорана Ћурчина многи Чуружани памтити и ценити, поручио је председник општине Жабаљ, упутивши искрену благодарност и Краљевској породици Карађорђевић, која је помогла да ова донација стигне у Чуруг.

Вредну и преко потребну донацију, посредством Хуманитарне организације „Лајфлајн Канада” коју воде принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина, даровао је Зоран Ћурчин, Чуружанин који већ дуги низ година живи и ради у Канади.