Објављено: Сре, авг 30th, 2017

Актуелно из Јутарњег програма = среда 30. август 2017. године

 

ПОКЛОНИЧКА ПУТОВАЊА ОВЕ ЈЕСЕНИ

Јесен је период у години када је пријатно путовати. Управо ове јесени Служба за организовање поклоничких путовања у Епархији бачкој, Светињама у походе, организује путовања на Косово  и Метохију, посету манастирима Фрушке горе, празник у манастиру Ђунис и путовање на Свету Гору. Детаљније о путовањима говорио је Драган Павловић , организатор путовањâ. Све информације можете добити на бројеве телефона – 021/526 – 068 и  064/129-36-16 или на адреси Змај Јовина 4, на I  спрату.
фотографија – Црква Богородица Љевишка, Призрен

ПОЧИЊЕ ШКОЛСКА ГОДИНА

Полазак у школу, у први разред, осетљив је период у животу детета али и родитељâ. Како припремити дете за школу, како стварати радне навике, шта очекивати од учитеља а шта од детета, питања  су о којима је говорила Валерија Поповић, учитељица са вишедеценијским искуством.

ДРУЖЕЊЕ УЗ МУЗИКУ

Удружење које окупља децу и младе који воле музику и нису обавезно музички писмени, које подстиче дружење и музицирање, једном речју зове се „Дружицирање“. Овог лета одржан је још један летњи камп који је окупио младе и стручњаке који су са њима радили. Резултат њиховог дела, концерт, можете чути данас у холу Музеја Војводине у 19 часова. О вечерашњем програму и деловању удружења говорила је Ана Ковачић, стручни члан удружења и професор солфеђа.