Објављено: Пет, авг 25th, 2017

Актуелно из Јутарњег програма – петак, 25. август 2017. године

СЛАВА УСПЕНСКОГ ХРАМА У НОВОМ САДУ

Пресветој Богомајци је Црква Христова посветила многобројне празнике, али је празник њеног Успења највећи  међу њима. Тога дана молитвено се сећамо представљења Оне чији је Син васкрсао из мртвих и даровао нам обећање свеопштег васкрсења и славне победе бесмртног живота. Овај празник као своју храмовну славу на достојан и радостан начин прославиће храм Успења Пресвете Богородице у Новом Саду. Гост радија је био протопрезвитер Жељко Латиновић, настојатељ храма.

 

ПРОЈЕКАТ НАФТНЕ ИНДУСТРИЈЕ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО

Нафтна индустрија Србије девету годину за редом спроводи програм Заједници заједно, којим доприноси унапређењу нашег окружења.  До 8. септембра могуће је пријавити свој пројекат и конкурисати за средства. О условима конкурса и до сада реализованим пројектима говори директор Дирекције за екстерне комуникације НИС-а Стефан Деспотовић.

 

 

 

СКУП ПОШТОВАЛАЦА ОРГАНСКЕ ХРАНЕ

Манифестација  Дани отворених врата на органским фармамаОргански Срем фест има за циљ да истакне у јавности значај органске производње са аспекта економског развоја, заштите животне средине и здравља људи али и размене искустава и успостављања јаче привредне сарадње у региону. Ове године скуп се одржава у Иригу и Врднику. О скупу и програму говори заступник удружења Веритас, организатора манифестације, Санда Кљештановић.